Bongers AED bij IJsclub Stokvisdennen

0280160_IMG-20240605-WA0004.jpg

DALFSEN – Het onderhoudscontract van de AED bij IJsclub Stokvisdennen aan de Brinkweg 2 is verlengd. Dat gebeurde met een handdruk tussen directeur Gert van Marle van Aannemingsbedrijf Bongers BV en Judith Roelofs penningmeester van de plaatselijke ijsclub en een aantal jeugdleden van de woensdag trainingsgroep van de vereniging. Aannemingsbedrijf Bongers schonk vijf jaar geleden de AED aan de vereniging en was bereid het onderhoudscontract voor de aankomende vijf jaar op zich te nemen.

In geval van een noodsituatie kan de AED een schok toedienen bij een hartstilstand. Het kan van levensbelang zijn dat deze AED te alle tijden goed functioneert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.