Boerenmarkt en open tuin

0279599_groot_spijker_tuin_2017-04-21_1.jpg

VILSTEREN – Zaterdag 15 juni is er tussen 11.00 en 16.00 uur weer een Boerenmarkt in Vilsteren met veel heerlijke en gezonde producten uit de omgeving. Er is volop zomerfruit, heerlijke jams en sapjes. Verder is er weer lamsvlees van erve Meijerink en bloemen om huis en tuin mee op te sieren. Deze maand is er overigens extra aandacht voor de bijen. Een bezoek aan de markt kan op deze zaterdag worden gecombineerd met een kijkje in de tuin van het Huis Vilsteren.

Kijk voor meer informatie en de lijst van deelnemers op de website en voor de laatste nieuwtjes op Facebook en X.

www.landgoedvilsteren.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.