Zoekplaatje: Koninginnedag 1964 (deel twee)

0277990_Schoolfeest_op_koniginnedag_1964.jpg

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto. Deze week de tweede helft van de op Koningsdag (Koninginnedag) 1964 gemaakte foto van kinderen en hun juf (Schut) van de Van Raalteschool.

“We kregen inmiddels van Berend Poelarends een reactie op zoekplaatje 2024-14, waarbij al verschillende kinderen van namen konden worden voorzien”, zo meldt de fotowerkgroep. “Ook kregen we nog reacties op zoekplaatje 2024-13 van Lisa Kamphuis en Hetty Breukink; allen onze hartelijke dank. Nu willen we graag de namen van vooraan: nummers één tot en met vier en tweede rij nummers één tot en met vijf. Toekijkend staan nog vier personen op de achtergrond, die misschien zijn te herkennen. Nog niet beantwoord is de vraag waar deze foto zou kunnen zijn gemaakt.”
Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 2024-15 of in de bus worden gedeponeerd bij de molen den Oordt nummer 7 in Ommen. Op de donderdagmiddagen tussen 14.00 uur en 16.30 uur bent u van harte welkom op den Oordt nummer 7. Natuurlijk is het fotoarchief altijd in te zien via www.museum-ommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.