Zoekplaatje

0278897_zoekplaatje.jpg

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto.

Deze week een zonnig exemplaar. De foto is genomen op den Lagen Oordt. Twee personen zijn bekend; nl. de heer en mevrouw Luttekes, die in het midden staan. De werkgroep zou ook graag de namen van de drie jonge dames bij de foto vermelden. Wie zijn v.l.n.r. nr. 2 en nr. 5?

De fotowerkgroep bedankt Diny Veldhuizen-Roddenhof en Gerrit Braakman hartelijk voor hun reactie op zoekplaatje 2024-17. De namen van de vier koffiedrinkers uit Beerze kunnen nu worden bijgeschreven.

Reacties op dit zoekplaatje kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 2024-18 of in de bus worden gedeponeerd bij de Molen den Oordt nummer 7 in Ommen. Op de donderdagmiddagen tussen 14.00 uur en 16.30 uur bent u van harte welkom op den Oordt nummer 7. Natuurlijk is het fotoarchief altijd in te zien via

www.museum-ommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.