Zoekplaatje

0278470_zoekplaatje.jpg

 

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto.

Onder de titel ‘aan de koffie’, staan deze vier heren geportretteerd bij de beeldbank van het CCO. De foto is waarschijnlijk gemaakt rond 1950 in Beerze. Het is niet bekend wie deze heren zijn. De fotowerkgroep hoopt dat iemand de namen kan aanleveren (v.l.n.r. 1 t/m 4).

De werkgroep bedankt Arend Jan Poelarends voor zijn reactie op de zoekplaatjes 2024-14/15. De school stond aan de Smitsstraat tussen de Hamsgoren en de Friesendorpstraat. Op de achtergrond is de Laarakkers te zien.

Reacties op dit zoekplaatje kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 2024-17 of in de bus worden gedeponeerd bij de molen aan Den Oordt nummer 7 in Ommen. Op de donderdagmiddagen tussen 14.00 uur en 16.30 uur zjn belangstellenden van harte welkom op dit adres. Verder is het fotoarchief altijd in te zien via

www.museum-ommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.