Zoekplaatje

0277677_Zoekplaatje.jpg

OMMEN– De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto.

Om nog even in de sfeer van Koningsdag te blijven, deze week een afbeelding van wat langer geleden namelijk uit 1964. Het betreft een schoolklas op Koninginnedag, vergezeld van een juffrouw. De meeste kinderen en de juf dragen een feestmuts. Jammergenoeg ontbreken de namen en dus vraagt het CCO uw hulp hierbij. Wie zijn van links naar rechts

*Vooraan zittend: 1 t/m 4?
*Tweede rij 1 t/m 5?
*Staand 1 t/m 6?
*Wat is de naam van de juf?
*Waar zou deze foto zijn gemaakt?

Volgende week wordt de andere helft van de foto geplaatst. De fotowerkgroep bedankt Anja Marsman hartelijk voor haar reactie op zoekplaatje 2024-13, alle namen zijn nu bekend.

Reacties op dit zoekplaatje kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 2024-14 of in de bus worden gedeponeerd bij de molen aan Den Oordt nummer 7. Op de donderdagmiddagen tussen 14.00 uur en 16.30 uur zijn belangstellenden van harte welkom op dit adres. Verder is het fotoarchief altijd in te zien via

www.museum-ommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.