De twaalfde Vechtgenotenrit van start op zaterdag 1 juni

0278868_vechtgenoten.jpg

‘Het zou geweldig wanneer er publiek langs de kant van de weg staat om naar ons (en met name naar de kinderen) te zwaaien’

OMMEN – Zaterdag 1 juni gaat de twaalfde Vechtgenotenrit van start. Dit is een rit voor kinderen (met ouders), die direct of indirect met kanker te maken hebben. De bedoeling is dat de kinderen en ouders mee mogen rijden op een trike, zijspan of een solomotor.

De Vechtgenotenrit start ’s morgens om 10.00 uur bij het Vechtgenotenhuis aan de Beerzerweg 5d te Ommen. “We hebben weer een hele mooie route uitgezet door de regio. Nu zou het geweldig zijn dat wanneer wij passeren, publiek langs de kant van de weg staat om naar ons (en met name naar de kinderen) te zwaaien”, zo roept de organisatie op.

Route

De route gaat via de Beerzerweg naar de Schammelte, Stationsweg, de Kamp, Lemelerweg, Dalmsholterweg, oude Hammerweg, Koedijk en Vilsterseweg. Zo rond 10.15 uur wordt Vilsteren gepasseerd. De route gaat dan via de Vilsterseallee, Achterveldsweg, Vilstersedijk, Bakhuisdijkje, Deventerweg, Dalmsholterweg en Kerkweg richting Lemele, dat rond 10.30 uur wordt gepasseerd. Vervolgens rijden de deelnemers via de Glintweg, Glinthaar, Hancateweg Jansmansweg en Beerzerweg langs Camping Beerzebulten (passage rond 11.00 uur). De route gaat dan via de stuw in Junne naar camping de Kleine Wolf aan de Coevorderweg in Stegeren. Daar worden de deelnemers rond 11.30 uur verwacht voor de lunch. Daarna gaat de route verder richting Dedemsvaart. Rond 14.00 uur rijdet de colonne over het terrein van transportbedrijf Oegema en rond 14.15 uur passeren ze de Julianastraat in Dedemsvaart. Van daaruit rijdt de colonne via het Ommerkanaal/Balkerweg weer naar Ommen. Rond 14.45 uur worden de deelnemers getrakteerd op een ijsje bij snackbar Anytyme aan de Slagenweg. Tenslotte volgt nog een ronde door de wijk de Dante en het centrum van Ommen, waarna de deelnemers naar het eindpunt, het Vechtgenotenhuis, rijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.