Zangmiddag voor de slachtoffers in Oekraïne

NIEUWLEUSEN – Hendrik Jan Kouwen uit Nieuwleusen (bijna 88) trekt zich het lot aan van de slachtoffers in Oekraïne. Zoals al vele jaren organiseert hij een zangmiddag t.b.v. een goed doel onder het motto: u een leuke middag en de opbrengsten voor het goede doel. Op zondag 26 mei geven de Stuwzangers uit Vilsteren en Scheepsjagers uit Balkbrug afwisselend deze middag invulling bij Zalencentrum Mansier in Oudleusen, het begint om14.00 uur. Kosten 10 euro inclusief koffie en cake. Kaarten in (voor)verkoop bij Mansier: 0529-471456 of 06-30338766. Kouwen hoopt een mooi bedrag te kunnen overmaken voor dit doel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.