Workshops voor kinderen in de bieb

0279030_sprookjes_2.jpg

OMMEN – Bibliotheek Salland presenteert op woensdagmiddag 19 juni twee workshops voor kinderen in de bieb in Ommen. De eerste workshop staat in het teken van sprookjes; de tweede in het teken van de natuur.
De sprookjesworkshop is bedoeld voor kleuters van 4 tot 6 jaar. Eerst genieten ze van enkele sprookjes. Daarna gaan ze zelf aan de slag: maak het begin van een sprookjesfilm, een reclamespot voor een sprookje of een nieuwsbericht. Deze workshop duurt van 14.30 tot 15.30 uur. Voor de groep van 7-14 jaar is er om 15.30 uur de workshop: Bestuur de natuur. De deelnemers gaan een natuurverhaal programmeren en schrijven. De computer helpt een beginzin te bedenken. Meedoen is gratis. Aanmelden kan via de site

www.bibliotheeksalland.nl/sprookjesnatuur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.