Workshop ‘Wandelroutes maken’

DALFSEN – Wie van wandelen houdt, nieuwe routes wil ontdekken of juist zelf routes wil bedenken, kan deelnemen aan de workshop ‘Wandelroutes maken’. Deze wordt gegeven in de Trefkoele en vindt plaats op woensdag 15 mei van 19.00 tot 20.30 uur. Na deze cursus kunnen de deelnemers zelf routes maken met behulp van een app. Gewoon op de telefoon of tablet. Tijdens de workshop wordt gebruik gemaakt van de apps Ommetje en Vechtdal Overijssel. Aanmelden is noodzakelijk en kan in de bibliotheek, bij het infopunt of via de agenda op www.bibliotheekdalfsen.nl. Er wordt een vergoeding van 5 euro gevraagd om de kosten van de zaalhuur, koffie en thee te dekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.