Workshop ‘Spelen met Taal’

OUDLEUSEN – Op woensdag 29 mei geeft auteur Gea Veldkamp een workshop ‘Spelen met Taal’, waarin deelnemers aan de hand van een leuke opdracht gaan schrijven. Het vindt plaats in der Wiekelaar, het begint om 19.30 en de kosten zijn 10 euro per persoon. Voor deze workshop is het niet nodig om goed te kunnen schrijven. Het gaat niet om het resultaat, maar om het plezier van creatief bezig zijn met taal.
Gea Veldkamp (1977) schrijft romans en jeugdboeken. In 2015 debuteerde zij met de roman ‘Verbonden met jou’. Haar boeken gaan over herkenbare thema’s. Inspiratie haalt ze uit het leven van alledag. Daarnaast geeft ze graag schrijfworkshops om haar tips te delen en creativiteit te stimuleren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.