WijZ Welzijn naar Kranenburg

OMMEN – De eerstvolgende wandeling van WijZ Welzijn Ommen staat gepland op donderdag 30 mei. Het wandelgezelschap is dan welkom op de begraafplaats Kranenburg in Zwolle. De heer Wim Vlaanderen, voorheen beheerder van de begraafplaats, zal de wandelaars rondleiden door het park dat bekend staat om het grote aantal verschillende soorten planten en bomen. Verzamelen geschiedt om 9.00 uur op de Voormars in Ommen en er wordt gestart met de wandeling om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats bij begraafplaats Kranenburg. Kosten voor deelname: 1,50 p.p. Na afloop is er op de terugweg gelegenheid om samen koffie te drinken bij Het Rode Hert in Ankum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.