Week van de Jonge Mantelzorger

DALFSEN – In juni is het weer de Week van de Jonge Mantelzorger. Jonge mantelzorgers hebben vaak zo vanzelfsprekend extra zorgtaken thuis dat ze soms zelf niet beseffen dat ze mantelzorger zijn. Daarom is het van groot belang om deze kinderen en jongeren in het zonnetje te zetten.

Saam Welzijn organiseert daarom twee verschillende activiteiten voor alle Jonge Mantelzorgers uit de gemeente Dalfsen. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar (of 13 jaar en in groep 8) is er op woensdagmiddag 19 juni een uitstapje naar Fun Zone in Zwolle om te springen, te spelen en te eten. Vertrek is om 15.30 uur vanaf de Trefkoele en naar verwachting zijn de kinderen om 18.00 uur weer terug.

Pizza en bowlen

Voor de jeugd van de eerste klas tot 20 jaar is er op vrijdag 14 juni een gezellige avond waarbij er gegeten wordt in een pizzarestaurant en er afgesloten wordt met bowlen. Vertrek is om 17.30 uur vanaf de Trefkoele en naar verwachting zijn de jongeren om 21.00 uur weer terug. Saam Welzijn regelt het vervoer, maar indien ouders mee willen rijden, horen ze dit graag. Extra vervoer is uiteraard welkom. Aanmelden kan uiterlijk één week voor de activiteit per e-mail naar: S.Luiken@saamwelzijn.nl of bel naar 06-31694804.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.