Waterbeestjes zoeken: een avontuurlijk uitje voor kinderen

0278271_Waterbeestjes.jpg

NIEUWLEUSEN – Op zaterdag 25 mei nodigt BalkInn alle kinderen tussen de 7 en 12 jaar uit voor een spannend avontuur onder leiding van enthousiaste vrijwilligers.

Tijdens het waterbeestjes zoeken gaan kinderen op een leerzame expeditie om de geheimen van het waterleven te ontrafelen. Gewapend met schepnetten, loepjes en emmertjes gaan de jonge avonturiers op ontdekkingstocht in de wateren van BalkInn. Onder begeleiding worden kikkervisjes, slakken, watervlooien en mogelijk zelfs rivierkreeften uit het water gehaald en nauwkeurig bestudeerd. De kriebelbeestjes-experts staan klaar om de kinderen van alles te leren over de gevonden waterdieren. Daarnaast worden zoekkaarten verstrekt, waardoor de deelnemers zelf kunnen ontdekken wat ze hebben gevangen en wat hun eigenschappen zijn.

Oude kleding

Het programma is een combinatie van spanning, plezier en educatie. Kinderen worden aangemoedigd om laarzen en kleding aan te trekken die vies mogen worden. Tijdens een welverdiende pauze is er een verfrissend glas limonade. De kosten zijn 3 euro per persoon, het begint om 13.30. Aanmelden is noodzakelijk en dit kan via e-mail: activiteiten@balkinn.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.