Wandelen op tweede pinksterdag

0278274_walking-2105201280.jpg

DALFSEN – Green Shoes Dalfsen nodigt wandelliefhebbers van alle niveaus uit voor de jaarlijkse wandeleditie op maandag 20 mei, tweede pinksterdag.

Er zijn verschillende routes van 10, 15, 22 en 30 kilometer, die allemaal starten vanaf het station in Dalfsen. Dankzij de ruime parkeergelegenheid is de startlocatie gemakkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Dit jaar voert de route grotendeels over de prachtige landgoederen Rechteren, Den Aalshorst en Den Berg. Deelnemers worden getrakteerd op een gevarieerd landschap van bossen, heidevelden, poelen en stuifduinen. De langere routes doorkruisen ook het schilderachtige buitengebied en de weilanden. Wie 30 km wil wandelen kan starten tussen 8.00 en 10.00 uur, voor de route van 22 km is dit tussen 9.00 en 11.00 uur en voor de 10 en de 15 km kunnen belangstellenden beginnen tussen 10.00 en 12.00 uur.

Bewegwijzering

Alle routes zijn voorzien van duidelijke bewegwijzering, waardoor deelnemers zelfstandig kunnen wandelen. Honden zijn welkom, mits aangelijnd gedurende de hele wandeling. Voor wandelaars met honden kunnen er enkele omleidingen zijn. Deelname kost 6 euro per persoon, met een korting van 1 euro voor leden van de KWBN. Donateurs van Green Shoes Dalfsen betalen slechts 4 euro voor deelname. Tijdens de wandeling zijn er verschillende horecagelegenheden langs de route waar men kan genieten van een hapje en een drankje (voor eigen rekening). Aanmelden kan ter plaatse en betalen kan zowel contant als met pin.

Foto: Pixabay.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.