Wandel4daagse Ommen: loop mee op 3, 4, 5 en 6 juni

0277618_Wandel4daagse.jpeg

OMMEN – Voor de elfde keer gaat de avondwandel4daagse Ommen weer van start. Van 3 t/m 6 juni kunnen jong en oud samen het prachtige Ommen te voet ontdekken. De routes gaan zowel door het buitengebied als door de woonkernen met als hoogtepunt de doorgang door de Zorglocatie ’t Vlierhuis en het Zorgcentrum Oldenhaghen.

De 10 km route is een uitdaging. Maar voor wie ongeveer een uurtje wil wandelen en voor kids met kortere beentjes is de 5 km afstand aan te raden. De 3 km wordt aanbevolen aan degenen die liever alleen op de verharde weg lopen of rollen.

Met de ondersteuning van onder meer de vele vrijwilligers belooft het weer een sportief en gezellig evenement te worden. Zoals elk jaar verzorgen diverse plaatselijke sponsoren de traktaties onderweg. De laatste dag is bijzonder omdat de wandelaars worden uitgedaagd om zich te verkleden. Vooral de verschillende scholen/groepen laten hun creatieve kant zien om zo opvallend mogelijk voor de dag te komen en te strijden voor de eerste prijs. Uiteraard krijgt iedere deelnemer die vier dagen achtereen heeft gelopen een welverdiende medaille uitgereikt om daarna onder begeleiding van muziekkorpsen het defilé te lopen vanaf de rotonde bij profit Gym over de Haarsweg naar het sportveld.
Ieder jaar doneert de organisatie namens de wandelaars van de WD4O een bedrag aan een plaatselijk goed doel en dit jaar zijn dat de Bijenvereniging Ommen en de Egelopvang Laarbrug.

Inschrijven

De voorinschrijving voor groepen is op 23 mei van 15.00 tot 16.30 uur en van 19.00 tot 20.30 uur in de kantine van de ACO op de Sportlaan 1 Ommen. Individueel inschrijven kan op de eertse wandeldag voor de hele week en dagelijks bij gezellig één dagje meelopen. Meer informatie/sponsoren/goede doelen is te vinden op de website.

www.wandel4daagseommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.