Voor elk wat wils tijdens muzikaal tuinfeest in 25 tuinen

0279235_pheasant-forestorig.jpg

DALFSEN – Zondagmiddag 30 juni is het weer genieten van muziek in maar liefst 25 fraai aangelegde tuinen in de hele gemeente Dalfsen.

In Nieuwleusen zijn zeven tuinen voorzien van een muzikale act. In Dalfsen/Ankum zijn zes tuinen geopend evenals in Lemelerveld. Rondom Oudleusen zijn er vijf tuinen te bezoeken en nabij Hoonhorst verzorgt Sixpack een thuisoptreden in de Marshoek.

Rock, blues en americana

Er zijn kleine en grote tuinen, maar overal is voldoende plaats om te genieten van de optredens en uiteraard van de tuinen zelf. Van singer/songwriters, koren, rockers tot een theatergroep, iedereen laat zich van zijn zomerse kant zien. Elke act speelt drie keer 45 minuten in de toebedeelde tuin. Tussen de optredens is er een pauze van drie kwartier waarin de bezoekers naar een andere locatie kunnen gaan. De optredens beginnen telkens om 13.30 uur, om 15.00 uur en om 16.30 uur.
“In de grotere kernen staan koren en ook is er rock, blues of americana te horen. Over het algemeen wordt er veel muziek uit de jaren 70/80/90 ten gehore gebracht. Er is voor elk wat wils”, aldus de organisatie. “Het moet een tuin- of buurtfeestje worden waar noaberschap voorop staat.” De organisatie hoopt dat de bezoekers zich zo veel mogelijk per fiets verplaatsen, zodat het één en al gezelligheid wordt. De toegang is gratis, een vrije bijdrage voor de muzikanten wordt zeer gewaardeerd. Ook aan beginnende bands wordt overigens een kans geboden. Zo staat The evening trainband, een vierkoppige band van twintigers, in Lemelerveld en in ZGR Brugstede staat Out of the Blue uit Nieuwleusen in de binnentuin.

Kijk voor de exacte adressen en het muzikale genre van de bands op de wensite en stippel alvast een mooie route uit voor drie muzikale verrassingen in fraai aangelegde tuinen.

www.muziekindetuin-dalfsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.