Volle bak bij ‘Vier Wieken toernooi’ Boule’88

0278570_Jeu_de_boules.jpg

DALFSEN – Op dinsdag 14 mei vond de tweede dag van het Vier Wiekentoernooi plaats bij Boule’88.

In totaal 28 teams uit de wijde regio hadden zich aangemeld. Het was warm in de volle zon en er werd om het hardst gestreden voor de punten. Zowel in de ochtend als in de middag werden twee wedstrijden gespeeld. De wedstrijdleiding was in handen van Erwin de Graauw. De eerste prijs ging naar team Veldhuis/Titahena van NKC’51 Nijverdal, de tweede prijs (met slechts 1 punt minder) naar team De Graauw/Metselaar Boule’88 Dalfsen en de derde prijs naar team Heijnis/Kortekaas van But’’84 uit Steenwijk. De troostprijs was voor team Freij/Renfurm Boule’88 Dalfsen.
Dinsdag 18 juni vindt de derde dag plaats van het ‘Vier Wieken Toernooi’. Het begint om 10.00 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.