Vogelexcursie vanaf Boswachterij Ommen

OMMEN – De boswachter van Staatsbosbeheer verzorgt op donderdag 16 mei een vogelexcursie bij Ommen. De start is om 19.30 uur bij de boswachterij Ommen. De wandeling duurt ongeveer twee uur.

De boswachter van Staatsbosbeheer staat stil bij de vogelzang, de roep en andere communicatiemiddelen en de uiterlijke kenmerken van elke vogelsoort. In het voorjaar zijn regelmatig ware vogelconcerten te horen. Zelfs kleine vogelsoorten zoals de winterkoning produceren een verrassend luide zang. De wandeling voert door een afwisselend bos met kleine hoogteverschillen. De deelnamekosten bedragen 9 euro (vanaf 13 jaar), 5,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Er geldt een minimumleeftijd van 8 jaar. Je hoeft geen vogelkenner te zijn om mee te gaan. Voor aanmelding (verplicht) en voor meer informatie zie www.staatsbosbeheer.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.