Vier de zomer op Pinksterfair Het Laer in Ommen

OMMEN – Op zaterdag 18, pinksterzondag 19 en pinkstermaandag 20 mei vindt alweer de vierde editie van Pinksterfair Het Laer plaats in Ommen. “Afgelopen jaar was een prachtige editie! De positieve geluiden zoemden nog lang door en dat is te merken aan de opzet van dit jaar. Naast het aanbod van de bekende standhouders zijn er dit keer veel nieuwe exposanten met prachtige producten. Ook deze editie belooft dus weer een mooie te worden”, zo laat de organisatie weten.

“De Pinksterfair is het perfecte uitje met je partner, je vriendinnen, je moeder of je dochter!”, aldus Aline Hofstee en Daphne Veldman namens de organisatie. “Kom en laat je verrassen door de prachtige tuinen van Landgoed het Laer, de verscheidenheid aan fijne producten aangeboden door meer dan negentig standhouders en de gezelligheid op de verschillende terrassen!”

Ook dit keer is Pinksterfair het Laer helemaal volgeboekt. Daarbij is altijd aandacht gebleven voor kwaliteit en diversiteit. “We willen veel producten die te maken hebben met het goede leven. Denk aan prachtige houten en stalen tuinmeubelen, brocante, leuke cadeauartikelen en trendy woonaccessoires. We besteden ook veel aandacht aan bijzondere mode. Zo is er aanbod in bohochique kleding en outdoor kleding, maar ook schattige en stoere kinderkleding en een maatje meer voor de volwassen vrouw.”
De fair wordt omlijst met diverse activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan modeshows en diverse creatieve workshops. Ook is er bijvoorbeeld een mini-masterclass wijnproeven en zijn er allerlei demonstraties zoals kristallen en geodes kraken waarbij je de verborgen schatten van de natuur kunt ontdekken. Verder mag op een echte fair livemuziek niet ontbreken en ook voor de kinderen is er van alles te doen.

Proeven

Op de terrassen wordt koffie geserveerd met heel veel lekkernijen. Op het fairterrein zijn er ook veel lekkernijen te koop. Denk aan English pies, rundvlees- en droge worsten, siropen, wijnen en likeuren, honing, mosterd, verse kruiden, koek en verse sappen. “Veel producten worden nog op de ambachtelijke manier gemaakt en zijn niet overal te koop. Er valt van alles te proeven! Bezoekers kunnen zich echt een hele dag vermaken op de fair en met gevulde tassen naar huis keren.”

Toegangskaarten (à 10 euro) zijn vooraf online verkrijgbaar via www.pinksterfairhetlaer.nl. Daar zijn ook de openingstijden te vinden, net zoals meer informatie over het definitieve programma. Aan de kassa betaal je 12,50 euro; kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree. Honden zijn ook welkom mits aangelijnd en parkeren is gratis. Ook met de trein is Pinksterfair het Laer goed te bereiken. Het station ligt op vijf minuutjes lopen van het landgoed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.