Veel belangstelling voor opening expositie Kunst onder de Wieken

0278260_3_mei_2024_6.jpg

OMMEN – Vol enthousiasme is op vrijdag 3 mei de expositie van Kunst onder de Wieken geopend door burgemeester Hans Vroomen.

Waar in het verleden meestal bijzondere openingsverrichtingen werden bedacht, knipte de burgemeester een authentiek rood lint door. Hij nam verder de tijd om zich te verdiepen in het werk van de exposerende kunstenaars: Tonnie Spruijt, Carla Luik en Harma Cellarius. Met name de technieken die gebruikt worden, interesseerden hem.

Karakteristieke plek

De opening werd goed bezocht en het was zoals altijd een gezellig samenzijn van kunstenaars uit Ommen en omgeving. Maar ook bezoekers van buiten werden aangetrokken door de expositie in molen de Konijnenbelt aan de Zwolseweg 5. “Het eerste weekend was echt een succes”, zegt de expositiecommissie. “We hopen nog veel bezoekers te mogen ontvangen op deze karakteristieke plek, die, zoals wij van een van de bezoekers vernamen, ooit voor 1 euro is verkocht aan de gemeente Ommen.”

Om de vijf weken wisselt de expositie en stellen weer andere kunstenaars hun werk tentoon. De tentoonstellening van Kunst onder de Wieken is open van mei t/m september op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Er is dan ook altijd één van de exposerende kunstenaars aanwezig.

www.vechtdalkunsten.nl

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.