Van der Most Pinkstertoernooi

0278269_0146021tennispixabay-768x572.jpg

LEMELERVELD – Voor de 29e keer houdt de Tennisvereniging Lemelerveld tijdens de pinksterdagen een groot open toernooi: het Bakkerij van der Most Pinkstertoernooi. Het toernooi start donderdagavond 16 mei en op tweede pinksterdag wordt het afgesloten met de finalewedstrijden en de prijsuitreiking. Er zullen meer dan 100 tennisliefhebbers strijden om de prijzen in de diverse categorieën.

De vereniging is blij dat Bakkerij van de Most ook dit jaar weer als hoofdsponsor aan het toernooi verbonden is. Daarnaast zijn er nog een groot aantal andere bedrijven uit Lemelerveld en omgeving die een bijdrage leveren aan het toernooi en prijzen beschikbaar hebben gesteld voor de grote verloting die maandagmiddag na de prijsuitreiking wordt gehouden.

Springkussen en bbq

Met dank aan de vrijwilligers ligt het park er fantastisch bij. De weersverwachting lijkt goed en de organisatie hoopt op een gezellig en zonnig toernooi. Er is van alles te doen op het park. Voor de kinderen is er een mini-baan en een springkussen aanwezig. Op zaterdag is er na de laatste tenniswedstrijd een muziekquiz (opgeven is niet nodig). Op zondagmiddag is er wat lekkers op de barbecue te verkrijgen en maandag na de prijsuitreiking volgt de bekende verloting. Kortom een gezellig weekend, waar een ieder welkom is. Kijk voor verdere informatie over het toernooi en over Tennisvereniging Lemelerveld op Facebook TVLemelerveld of op de website

www.tvlemelerveld.nl

www.toernooi.nl

Foto: Pixabay.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.