Talentvolle broers Akopian op Landgoed Vilsteren

0278902_jong_talent_2_juni_2024.jpg

VILSTEREN – De zeer talentvolle muzikale broers Adam (15), Christian (14) en Emanuel (9) Akopian treden op 2 juni op tijdens het komende Landgoedconcert in Vilsteren. De broers zijn o.a. prijswinnaars van het Concertgebouw Concours, het Prinses Christina Concours en het Britten Concours en treden regelmatig op bij belangrijke podia in Nederland.

Nu komen ze naar het Landgoedcentrum van Landgoed Vilsteren met muziek van Mozart, Kreissler, Brahms, Schostakovich en Liszt. De familie komt oorspronkelijk uit Armenië. Moeder en pianiste Meline Yeghoyan verhuisde naar Nederland om hier piano te studeren aan het ArtEZ Conservatorium en bleef hier wonen. Ze kreeg drie kinderen met muzikaal talent waarvan er twee, Adam en Christian, studeren aan de Sweelinck Academie voor Jong Talent in Amsterdam. De jongste, Emanuel, bereidt zich ook voor op een muzikale carrière. Regelmatig nemen de broers met succes deel aan concoursen. Zoon en pianist Adam trad al op in de grote en de kleine zaal van het Concertgebouw in Amsterdam en bereikte de landelijke finale van het Prinses Christina Concours. Cellist Christian Akopian won twee keer een prijs bij het Britten Celloconcours en componeert naast cellospelen. Violist Emanuel, de jongste, won ook al een prijs tijdens de Muziekwedstrijd van het Prinses Christina Concours.
Het wordt een bijzonder concert op het Landoed Vilsteren met deze drie zeer talentvolle broers, die af en toe begeleid worden op de piano door hun ook zeer goed spelende moeder Meline Yeghoyan. Het begint om 15.00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar via de website.

www.landgoedvilsteren.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.