Het Zwarte Paard sluit seizoen af met een schaaktoernooi

0278262_checkmate-15118661280.jpg

OMMEN – Schaakvereniging Het Zwarte Paard houdt net als vorig jaar een schaaktoernooi ter afsluiting van het seizoen. Dit zal worden gehouden op donderdagavond 23 mei in het Gereformeerd Kerkelijk Centrum De Kern aan de Bouwstraat 23. Aanmelden is mogelijk om 19.00 uur, het toernooi start om 19.30 uur.

Dit toernooi is voor alle leden, maar ook oud-leden en aspirant-leden zijn hierbij uitgenodigd. Dus, wie ooit lid of jeugdlid is geweest bij schaakvereniging Het Zwarte Paard en weer eens een toernooitje wil schaken, kan zich voor dinsdag 19 mei aanmelden via email; hetzwartepaardommen@hotmail.com. Dit geldt eveneens voor belangstellenden die kennis willen maken met de schaaksport in verenigingsverband.

Dit schaaktoernooi is een leuke en laagdrempelige gelegenheid om de sfeer van de schaakvereniging  te proeven. Gezellig weerzien staat hierbij voorop, maar er wordt zeker ook serieus geschaakt. Dit gebeurt in groepen van zes waarbij de deelnemrs op sterkte ingedeeld worden. Er wordt vijftien minuten per persoon per partij gespeeld.
Omdat een toernooi zonder prijzen geen toernooi is, zijn er mooie prijzen te winnen. Het schaaktoernooi en de prijzen worden mede mogelijk gemaakt door de sponsoren: De Steenanjer (een camperbeleving aan de Vecht), Hoogeveen Mannenmode, Pearle Opticiens Ommen en Wijnhof Ommen.

Foto: Pixabay.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.