Sanna van der Velde (13) brengt haar eerste boek uit

0278227_9789464897951front.jpg

DALFSEN – Onlangs is het eerste boek van Sanna van der Velde uit Dalfsen verschenen. Met haar uitgave De Verloren Moeder neemt de dertienjarige Sanna van der Velde de lezer mee terug in de tijd. Wanneer Abe een brief vindt waaruit blijkt dat zijn moeder nog leeft, kan hij niets anders dan naar haar opzoek gaan. Lukt het hem om haar te vinden?

Sanna van der Velde (2010) en woont met haar ouders en zusje in Dalfsen. Ze is creatief en houdt van lezen. Van jongs af aan leest ze veel boeken en schrijft ze korte fantasieverhalen, die ze zelf graag illustreert. Daarnaast is ze sportief en is vaak rond de ijsbaan te vinden. De eerste versie van De Verloren Moeder is ontstaan in groep zeven. Maar uiteindelijk – na veel veranderingen in het verhaal – is Sanna trots op het eindresultaat. Het boek is onder meer online verkrijgbaar (ISBN: 9789464897951).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.