‘Samen eten’ op 8 juni

0278730_samen_eten_10_juni_2023.JPG

DALFSEN – Op 8 juni is het weer mogelijk om ‘Samen te Eten’ bij de sociale moestuin op Natuurboerderij Lindehoeve. Wie wil, kan thuis een eigen gerecht koken of klaarmaken. Het oogsten van de groenten wordt vooraf gedaan en ingrediënten die extra nodig zijn, worden beschikbaar gesteld. Belangstellenden mogen ook helpen bij de voorbereiding op de boerderij zelf, de tafel dekken en/of achteraf afwassen en opruimen. Maar alleen komen eten is uiteraard ook mogelijk. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Aangezien er ruimte is voor maximaal 30 personen is opgeven noodzakelijk. Geef eventuele allergieën of dieetwensen door. Voor koken en/of eten kunnen belangstellenden zich opgeven t/m 6 juni via socialemoestuindalfsen@gmail.com of bel naar 06-50445991.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.