Resultaten lopers AG ’85

0278278_Nunspeet_run-bike-run_Jeffrey_2.jpg
Run Bike Run - Jeffrey Gerrits

 

REGIO – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 waren de afgelopen week bij diverse wedstrijden actief.

Bij de Utrecht Track Meetings liep Michiel Veldman de 5000 meter in 15.33,18 minuten, waarmee hij zijn persoonlijk record en het clubrecord Mannen senioren 5 km baan met 5 seconden verbeterde. Rianne Niewold liep de 1500 meter in 5.01,83 minuten en werd hiermee tweede bij de Vrouwen Senioren.
Erwin Akkerman neemt in Duitsland voor de zesde keer deel aan Riesenbecker Sixdays, een zesdaagse wedstrijd rond Ibbenbüren, waarbij de deelnemers in 6 dagen 140 kilometer door het heuvelachtige Teutenburgerwoud afleggen. Deze zesdaagse wordt eenmaal per twee jaar georganiseerd. Twee jaar geleden won Erwin Akkerman deze zesdaagse, nadat hij al driemaal eerste en eenmaal tweede was geworden, waardoor hij dit jaar opnieuw met startnummer 1 van start mocht gaan. De eerste etappe van de Riesenbecker Sixdays ging over ca. 19 kilometer van Riesenbeck naar Ibbenbüren. Hij liep een tijd van 1.09.53, waarmee hij op de vijfde plaats eindigde. Bij de tweede etappe van Ibbenbüren naar Tecklenburg liep hij de ca. 20 kilometer in 1.22.08, waarmee hij vierde werd. De derde etappe van Tecklenburg naar Mettingen over een afstand van ca. 19 kilometer liep hij in 1.08.04, waarmee hij tweede werd. De vierde etappe ging van Mettingen naar Dickenberg over een afstand van ca. 17 kilometer. Met een tijd van 1.06.21 werd hij derde. De vijfde etappe ging van Dickenberg naar Ibbenbüren. Erwin legde de ca. 22 kilometer af in 1.25.27 en werd hiermee tweede. Bij de zesde en laatste etappe gingen de deelnemers van Ibbenbüren naar Riesenbeck over een afstand van ca. 23 kilometer. Erwin Akkerman kwam hierbij als eerste binnen in een tijd van 1.29.05. In het totaalklassement van de zesdaagse over 140 kilometer eindigde hij met een totaaltijd van 7.40.58 op de tweede plek van de 357 finishers en als eerste in de categorie M45 .

Go Triathlon

Arendjan van de Hoek nam deel aan de GO Triathlon op de Brouwersdam. Daarbij ligt het zwemparcours in het grootste zoutwatermeer van Europa, De Grevelingen. Het fietsen vindt plaats op de parallelwegen en fietspaden van de Brouwersdam die tussen de Noordzee en De Grevelingen ligt en Zuid-Holland met Zeeland verbindt en via Ouddorp. Het lopen vindt ook plaats op de Brouwersdam. Van de Hoek nam deel aan de Brouwersdam90. Hij zwom 500 meter in 11.11 minuten, fietste 79,5 kilometer in 2.12.18 en liep 10 kilometer in 43.50 minuten. Hiermee kwam hij tot een totaaltijd van 3.10.53.
In Nunspeet werd een Run Bike Run georganiseerd op de motorcrossbaan Hendriksbos. Gerben Boneschansker liep 4.2 kilometer in 17.29 minuten en Jeffrey Gerrits in 17.50 minuten. Daarna moest men 12 kilometer mountainbiken. Boneschansker fietste 28.31 minuten en Gerrits 30.52 minuten. Bij de afsluitende afstand van 2,2 kilometer over de crossbaan liep Boneschansker een tijd van 8.48 minuten en Gerrits een tijd van 10.44 minuten. Met een totaaltijd van 54.49 werd Boneschansker 9e en Gerrits met 59.27 25e.

Keistad Baancompetitie

Bij de Keistad Baancompetitie in Amersfoort liep Dennis Brandenburg de 800 meter in 2.17,92 minuten.
Albert Mussche neemt deel aan De Twaalf Provincies van Prorun, waarbij je in elke provincie van Nederland een 10 km, halve of hele marathon loopt. Bij de 15 km van Standdaarbuiten in Moerdijk liep hij de 10 kilometer in 42.30 minuten. Inmiddels heeft Mussche er 9 provincies op zitten en staat hiermee op de eerste plaats in de ranglijst.
Jeanette Mussche neemt ook deel aan De Twaalf Provincies van Prorun. Zij nam in Alkmaar City Run by Night deel aan de 10 kilometer en liep daarbij een tijd van 59.39 minuten. In het landelijke klassement van De Twaalf Provincies staat zij op de tweede plaats met 6 wedstrijden.
John Brinkman liep bij de Dorpsloop in Nieuwehorne de 15 kilometer in een tijd van 59.10 minuten, waarmee hij zijn persoonlijk record met 1.04 minuut verbeterde en de tweede prijs bij de mannen won. Dennis Brandenburg liep de 5 kilometer in 17.59 minuten en werd hiermee eerste.

Meer foto's

De Twaalf Provincies van Prorun - Jeanette Mussche
Jeffrey Gerrits

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.