Plekje vrij bij Leesgroep Dalfsen

0278224_books-1204029640.jpg

DALFSEN – De leesgroep van Dalfsen, die al vijftien jaar bestaat en acht enthousiaste leden heeft, nodigt geïnteresseerden uit om zich aan te sluiten bij hun literaire groep. De groep biedt een platform voor liefhebbers van literatuur om hun passie te delen en discussies te voeren over diverse boeken.

Elke twee maanden komen de leden bijeen op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur, afwisselend bij een van de deelnemers thuis. Tijdens deze bijeenkomsten worden bespreekpunten geïnitieerd door de persoon die het boek heeft ingebracht. Hierdoor ontstaat een uitwisseling van gedachten over de inhoud van het boek. De boeken die worden gelezen worden geselecteerd door de groepsleden zelf voor het komende schooljaar en worden verstrekt door de bibliotheek.
Er is momenteel een plaats beschikbaar binnen de leesgroep. Vanwege de samenstelling van de groep gaat de voorkeur uit naar een mannelijke kandidaat. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Irene Elshout via telefoonnummer 0529-431823.

Foto: Pixabay.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.