OpStap-excursie in natuurgebied Beerze

OMMEN – Landschap Overijssel verzorgt op vrijdagavond 24 mei een ‘OpStap’-excursie in natuurgebied Beerze.

Onder leiding van twee gidsen maken de deelnemers een wandeling van ongeveer twee uur in dit gevarieerde gebied met zandverstuivingen, bos, heide en veenputten. Onderweg is er aandacht voor natuurverschijnselen en de cultuurhistorie van het gebied. De wandeling start om 19.00 en duurt ongeveer twee uur. De deelnamekosten bedragen 5 euro. Donateurs van Landschap Overijssel (en gezinsleden op hetzelfde adres) of van een van de andere twaalf Landschappen, mogen op vertoon van hun donateurspas gratis mee. Aanmelding vooraf via www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal twintig personen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.