Oproep deelname Ommer Kunst Weekend

0278412_2023_kunstroute_Ommen.jpg

OMMEN – Op 24 en 25 augustus vindt het Ommer Kunst weekend plaats. Op verschillende plekken in de gemeente Ommen openen kunstenaars hun deuren voor bezoekers. Kunstenaars die mee willen doen aan deze route, óf als kunstpunt, of als deelnemer bij een kunstpunt, worden van harte uitgenodigd om zich op te geven. Het Kunstweekend wordt georganiseerd door vrijwilligers van de Stichting Vechtdalkunsten voor leden en niet-leden. Geïnteresseerden kunnen zich voor 1 juni opgeven via kunstweekend@vechtdalkunsten.nl. Bel voor meer info naar Thea Dijkema: 06-52344304 of Thea Josephus Jitta: 06-12425570.

 

www.vechtdalkunsten.nl

1 REACTIE

  1. Hallo Thea,

    Ik zou graag deel willen nemen aan het kunstweekend, echter een locatie heb ik niet. Aangezien ik schilder zoek ik een overdekte plek. Kan jij mij een tip geven?
    Hartelijke groet, Willie Hakvoort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.