Open dag Vechtdalbrouwerij op zaterdag 25 mei

0278566_0273578BrouwprocesVechtdalBrouwerij.jpg
Brouwproces Vechtdalbrouwerij

DALFSEN – Op zaterdag 25 mei van 11.00 tot 16.00 uur opent de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij Dalfsen, gevestigd aan Molendijk 11, haar deuren in het kader van De Week van het Nederlandse Bier.

Tijdens de Open Dag ontmoeten bezoekers de brouwers, vrijwilligers en medewerkers van de Vechtdalbrouwerij. Zij vertellen graag hoe zij het Vechtdalbier brouwen uit natuurlijke grondstoffen zoals mout, hop, water en gist. Ook kan er kennis gemaakt worden met Joël en Kevin van de plaatselijke bezorgdienst ‘Joris Bezorgd’. Inwoners hebben hen vast weleens op de elektrische bakfiets door Dalfsen en omstreken zien rijden. Als klap op de vuurpijl kunnen belangstellenden u op deze dag ‘Het Kleinste Museum van Nederland’ bezoeken. Dit museum is gevestigd in een paardentrailer en heeft op 25 mei een prominente plek bij de brouwerij. Het museum neemt een ieder op een onvergetelijke ontdekkingsreis door de regionale kunst, creativiteit, cultuur en smaken.

Proeven

Omdat het de Week van het Nederlandse Bier is, mag er natuurlijk worden geproefd van de mooie Vechtdalbieren. de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij is trots dat zij 1 van die 900 Nederlandse brouwerijen zijn die zich mogen presenteren aan de bierliefhebber!

Foto: Archief

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.