Op naar de top: Tour du ALS

0278933_ALS_Team_2024.jpeg

DALFSEN – ALS-Team Dalfsen is in volle voorbereiding voor Tour du ALS, de beklimming van de beruchte Mont Ventoux in Frankrijk op 13 juni a.s.

Namens het ALS-Team Dalfsen fietsen Bernard Bos, Aart van Dijk, Aart Hooijmeijer en Bertus Leijenhorst. Deze mannen zijn gedreven om de top te halen en een flinke donatie te doen aan de Stichting ALS (www.ALS.nl). ALS is een progressieve, tot nu toe, dodelijke spierziekte waarbij de spieren geleidelijk uitvallen. Patiënten hebben een korte levensverwachting. Diverse ALS-teams in het land zamelen geld in voor het onderzoek naar de oorzaken, medicijnen en behandelingsmogelijkheden. Wie de mannen van het ALS-Team Dalfsen wil aanmoedigen door middel van een donatie kan een bedrag overmaken op: NL35 RBRB 8836 9252 19 t.n.v. A. van Dijk of doneer via de teampagina tour du ALS; https://www.tourduals.nl/teams/team-dalfsen-3

Benefietdiner

Daarnaast organiseert ALS-Team Dalfsen meerdere activiteiten om geld in te zamelen zoals bijvoorbeeld de Nieuwjaarsduik. De eerstvolgende activiteit is een benefietdiner, cultuur proeven: eten uit verschillende culturen. Op deze avond wordt er gekookt door mensen met een vluchtelingenachtergrond. Zij zullen ook iets laten zien van hun eigen land en cultuur. Een mooie kans om elkaar te leren kennen. Wie aan wil schuiven kan een mail sturen naar teamdalfsen@gmail.com. Het benefietdiner vindt plaats op zaterdag 7 september van 18.00- 21.00 uur in het Hof van Dalfsen. De kosten zijn 29,95 euro, incl. drankjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.