Nieuwe routes en handige apps voor avonturen in de buitenlucht

0278407_slim-op-pad-campagnebeeld.jpeg

OMMEN – Bibliotheek Salland nodigt belangstellenden uit om deel te nemen aan verschillende activiteiten die gericht zijn op het verkennen van nieuwe routes en het gebruik van handige apps.

De maand mei is de perfecte tijd voor buitenactiviteiten voor zowel fervente wandelaars, gepassioneerde fietsers of voor wie gewoon op zoek is naar nieuwe manieren om van de natuur te genieten. Gedurende de hele maand mei verwelkomt de bibliotheek bezoekers in het Digitaal Café en het Informatiepunt Digitale Overheid om meer te leren over handige apps voor wandelen, fietsen en het gebruik van het openbaar vervoer. Deskundigen staan klaar om te laten zien welke apps handig zijn om routes te vinden, te plannen en te navigeren. Het Digitaal Café is open op iedere dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur en iedere woensdag van 14.00 tot 16.00 uur.

‘Slim op pad’

Voor degenen die graag meer diepgaande kennis willen opdoen, is er in Ommen ook de gratis cursus ‘Slim op Pad’. Deze cursus omvat twee dagdelen waarin deelnemers leren over de beste apps voor wandel- en fietstochten, het plannen van routes met het openbaar vervoer en andere handige tips. De cursus ‘Slim op Pad’ vindt plaats in Ommen op dinsdag 21 en 28 mei. Aanmelden is noodzakelijk en dit is mogelijk via de site.

www.bibliotheeksalland.nl/slimoppad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.