Nationale Buitenspeeldag ook in Ommen

OMMEN – Woensdagmiddag 12 juni wordt de Torenvalk in verband met de Nationale Buitenspeeldag omgetoverd tot een speelparadijs. Van 13.30 tot 16.30 uur zijn alle kinderen, ouders en omwonenden uitgenodigd.

Tijdens deze middag wordt de straat afgezet voor doorgaand verkeer, zodat kinderen veilig kunnen spelen. Er is van alles te doen, Denk aan een fietscircuit met een prijsjes en een stormbaan. Verder staat er een tent met koffie, thee en limonade (aangeraden wordt om een eigen beker of mok mee te nemen). Het evenement biedt een mooie aangelegenheid voor jong en oud uit de Torenvalk (en omgeving) om elkaar beter te leren kennen. Kinderen kunnen uiteraard hun fiets, step of skelter meenemen en lekker spelen. Een jongerenwerker van WIJZ Welzijn is aanwezig om de activiteiten te begeleiden.

Jantje Beton

Het evenement is een initiatief van Jantje Beton, de organisatie die zich al sinds 1968 inzet voor meer en uitdagendere speelruimtes voor kinderen. De buitenspeeldag wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van vijf enthousiaste moeders uit de Torenvalk en WIJZ Welzijn, die sinds januari bezig zijn met de organisatie. Dankzij de sponsoren AH en Vechtdal Wonen kunnen de kinderen genieten van ijsjes en de stormbaan. Jantje Beton ondersteunt het evenement met promotievlaggen. Neem voor meer informatie contact op met WIJZ Welzijn Ommen via tel: 0529-712500.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.