Nacht van Gebed in De Hoeksteen

DALFSEN – Van vrijdag 31 mei op zaterdag 1 juni is er de Nacht van Gebed. Overal in Nederland, België en andere landen komen mensen samen om te bidden voor hun vervolgde broers en zussen in landen als Afghanistan, Noord-Korea, Iran, Syrië, Irak, Pakistan en Ethiopië. Ook in Dalfsen bestaat er op vrijdagavond 9 juni de mogelijkheid om te bidden. Van 20.00 tot 00.00 uur is hiertoe De Hoeksteen geopend. Elk land waarvoor gebeden wordt, krijgt aandacht met een filmfragment. Geïnteresseerden kunnen elk moment in- en uitlopen. Opgave is niet nodig. Meer info via tel. 0529-432423.

www.opendoors.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.