Mariënberg en trainer Visscher uit elkaar

Trio oud-eerste elftal spelers nemen het over

MARIËNBERG – Vanwege de tegenvallende resultaten gaan 4e klasser Mariënberg en hoofdtrainer Arjan Visscher per direct uit elkaar

Mariënberg staat voorlopig op de 11e stek, wat inhoudt dat na afloop van de reguliere competitie er in die vervelende nacompetitie gestreden zal moeten worden voor lijfsbehoud. Helaas is de 13e plek, wat rechtstreekse degradatie inhoudt naar de 5e klasse, tevens niet ver weg. Heracles en Kloosterhaar staan maar respectievelijk 1 en 2 punten onder de Westerparkbewoners. Kortom, het kan nog alle kanten op, ook plek 9 ligt nog in het verschiet wat handhaving zou betekenen, wat als een wonder mag worden beschouwd indien dit alsnog lukt. Alles is nog mogelijk in deze rare competitie wat de klasse 4 C dit seizoen is.

De technische commissie vond het tijd om in te grijpen, puur uit clubbelang en na geluiden uit de spelersgroep. “Een moeilijke beslissing en niet eentje die Mariënberg graag neemt maar eigenlijk onontkoombaar was. Mariënberg wil ten koste van alles 4e klasser blijven, pas achteraf weten wij of dit een goede beslissing is geweest maar we moesten dit besluit nemen”, aldus Bas de Lange namens de Technische Commisie van Mariënberg. “Het blijft een vervelende situatie want Arjan heeft zich tot afgelopen zaterdag aan toe, zich altijd voor de volle 100% ingezet en heeft er alles aan gedaan. Maar blijkbaar is het vertrouwen weg en de twijfel gerezen of Visscher het tij nog kon keren. Tijd voor actie.”
Het houdt een voortijdig afscheid in van Arjan, die desondanks begrip toonde voor de beslissing.
Niet leuk, maar het is even niet anders. Wij wensen Visscher alvast veel succes met zijn klus volgend jaar bij Voorwaarts Westerhaar. Assistent-trainer Theo de Lange zal samen met oud-eerste elftalspelers, Arjan Bolks en Arjan Peters, de honneurs waarnemen en proberen om Mariënberg in de 4e klasse te houden. Wij wensen het trio natuurlijk daarbij alle succes van de wereld. Kop d’r veur! Zij kennen het klappen van de zweep, ze waren ooit exponenten van de gouden lichting. Tevens zal de ploeg zelf met een duidelijke reactie moeten komen de resterende 3 wedstrijden en eventueel nog in de na-competitie en dan vooral binnen de beruchte krijtlijnen.

Alfred Dorgelo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.