Loopfestijn Dalfsen steunt de Strijd van Salland

0278240_Overhandiging_donatie_Strijd_van_Salland.jpg

DALFSEN – Op 7 september wordt voor de 35e keer het PLINQ Loopfestijn Dalfsen gehouden. De organisatie is onlangs weer opgestart en als onderdeel hiervan is een gift van 750 euro overhandigd aan het goede doel van 2023, namelijk: de Strijd van Salland.

Op 2 mei overhandigden Hetty Jongema en Gerrie Everts namens het Loopfestijn de cheque. Deze werd dankbaar in ontvangst genomen door Sharon en Martien Lindeboom, onder toeziend oog van de bijna voltallige organisatie van de Strijd van Salland.
De Strijd van Salland is een sportief evenement van de vereniging Heino Helpt, hiermee wordt geld opgehaald voor onderzoek naar kwaadaardige hersentumoren. Daarnaast wordt er voor lotgenotencontact gezorgd. Dit Heinose initiatief is in Dalfsen geen onbekende. Geen wonder daarom dat de Strijd van Salland in 2023 is gekozen als ‘het goede doel’ van het Loopfestijn Dalfsen. De voordracht kwam voort uit een poll tijdens festiviteiten rondom het 10-jarig bestaan van hoofdsponsor PLINQ van het Loopfestijn. Het geldbedrag dat aan de Strijd van Salland overhandigd werd, is bijeen gebracht door de deelnemers van de afgelopen editie van het loopfestijn. Van het inschrijfgeld gaat 50 cent per deelnemer naar het goede doel. Veel deelnemers storten daarnaast vrijwillig nog een extra bijdrage.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.