Lezing over kanker en je relatie

0278270_0263899Vechtgenotenhuis.jpg

OMMEN – Op dinsdagavond 28 mei is er het Vechtgenotenhuis een bijeenkomst voor partners die in relatie staan tot een kankerpatiënt. De avond start om 20.00 en duurt een uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Op deze avond worden ervaringen gedeeld en handvaten aangereikt. Gerline Bouwhuis en Milou Sanders, beide werkzaam op de oncologieafdeling van het Saxenburgh Medisch Centrum zijn deze avond te gast. Gerline, mammacare-verpleegkundige vertelt over de effecten die kanker heeft op je relatie. Aan bod komen onder andere lichamelijke veranderingen, seksualiteit/aantrekkelijkheid en psychische aspecten. En welke hulp hiervoor ingeschakeld kan worden. Milou, verpleegkundig specialist (VS) in opleiding voor de hematologie vertelt over de ontwikkeling als zorgprofessional en ze deelt tevens haar persoonlijke ervaring als partner van. Aanmelden voor deze avond kan via activiteiten@vechtgenoten.nl.

Laagdrempelig

Het Vechtgenotenhuis is een centrum voor leven met en na kanker, laagdrempelig en altijd dichtbij. Hier kan men gratis en zonder verwijzing terecht. De vrijwilligers bieden een luisterend oor, tevens kan deelgenomen worden aan (groeps)activiteiten. Voor meer informatie bekijk de website of bel met coördinator Tiny Timmer: 06 39032263.

www.vechtgenoten.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.