Landelijke BoekStartdag op 1 juni

0278409_boekstartdag2024verhalenverteller1080x10801.jpg

OMMEN – Op zaterdag 1 juni zijn alle ouders met baby’s en jonge kinderen welkom in bibliotheken in het hele land. Tijdens de landelijke BoekStartdag kan iedereen beleven hoe goed en leuk voorlezen is. De BoekStartdag is van 10.00 tot 14.00 uur in de bibliotheek in Raalte, Heino, Ommen, Olst en Wijhe. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig.

Samen met kinderen een boekje ontdekken terwijl hij of zij op schoot zit, is een waardevolle ervaring. Onderzoek toont aan dat dit de taal- en spraakontwikkeling van kinderen bevordert. Bovendien draagt het bij aan de concentratie, iets waar ze hun hele leven profijt van hebben.

www.bibliotheeksalland.nl/boekstart

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.