Laat de artiesten maar komen, Bostheater Ommen is er klaar voor!

0278925_Bostheater_-_schoonmaak_-_2.jpg
Met behulp van 'Sterke Bertus' werd menig klusje geklaard in Bostheater Ommen.

OMMEN – Het duurt niet zo gek lang meer voordat Bostheater Ommen een begin maakt met het zomerprogramma. Op zondag 9 juni komt Koorbazen op bezoek en dit optreden is gratis te bezoeken.

De mannen gaan vanaf 16.00 uur achter uit de keel en laat je verrassen, want het gezelschap uit Zwolle en omstreken is geen doorsneemannenkoor, maar heeft een verrassend en spectaculair repertoire met niet voordehand liggende nummers van bands als Nirvana en Radiohead. Pop, rock, hiphop, klassiek; Koorbazen deinst nergens voor terug. Een beleving, ga dat openingscadeautje zien. Het optreden van Miss Montreal op 15 juni is uitverkocht, maar voor Sivert Hoyem een dag later zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Schoonmaak- en doe-dag

Om zowel artiesten als bezoekers netjes te ontvangen moest er na een lange winterperiode wel een en ander gebeuren. Zaterdag was de eerste, echte grote schoonmaak- en doe-dag. Onder leiding van ‘de gebroeders Bever’, Jan Steen en Willem Roerdink, is alles in gereedheid gebracht, opgepoetst en opgehangen. Ondanks onheilspellende berichten van het KNMI hield Pluvius zich keurig in en kon een belangrijke schoonmaakslag worden gemaakt. De containers en andere stalletjes zijn opgebouwd, opgepoetst en in gereedheid te brengen. Om wat structuur in de klussen aan te brengen hadden de twee kartrekkers op de houten een keurig werkbriefje gehangen. Om en nabij zestig vrijwilligers lieten daarna goedgemutst de handjes wapperen in en om het amfitheater. Het gras is gemaaid, het onkruid gewied en de door een mollenleger wat al te enthousiast opgeworpen barrières weer platgewalst. De toiletten zijn gereinigd, de horecacontainer is voorzien van een likje verf en de voor sfeer zorgende lampenkappen zijn weer in de boom gehangen, net als de lintverlichting. Ook de rieten matten en ijzeren hekken, die zwartkijken moeten voorkomen, zijn geplaatst, kortom: laat het feest maar beginnen.

www.bostheaterommen.nl

 

Tekst/Foto’s: Willem Lampe

 

Meer foto's

Poetslap erover en een lik verf en de kiosk in Bostheater Ommen kan zeker weer een seizoen mee.
Wie doet wat o zo belangrijk wanneer een grote klus moet worden aangepakt.
Onkruid verwijderen en rieten matten plaatsen in Bostheater Ommen is altijd wat te doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.