Kompanen verlengt sponsorcontract TCO

0278905_ondertekening_contract_Kompanen_1.jpg
Links; Bram Hoving (lid sponsorcommissie) Sanne Antonissen (Kompanen) rechts Rémon Martens (Kompanen) en Franc Rosendal (voorzitter TCO).

OMMEN – Onlangs heeft firma Kompanen het contract met TCO verlengd met vijf jaar. Naast de bebording, naamgeving bij activiteiten en de vlaggen wordt nu op het centre court een winddoek geplaatst. TCO is zeer content met het warme gebaar van deze sponsor en heeft wederom alle vertrouwen in een goede samenwerking. Het huidige contract van Kompanen liep na drienhalf jaar af. Van beide kanten was er de intentie samen door te gaan.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.