Jumbo Kamphuis verlengt sponsorcontract met Loopfestijn Dalfsen voor Kidsrun

0278852_Kamphuis.jpeg

DALFSEN – Jumbo Kamphuis heeft zich opnieuw voor drie jaar verbonden als sponsor van de Kidsrun tijdens het Loopfestijn Dalfsen. De verlenging benadrukt de succesvolle samenwerking tussen Jumbo en het Loopfestijn. Het onderstreept het gezamenlijke doel om kinderen te stimuleren tot een gezonde en actieve levensstijl.

In de winkel van Jumbo Kamphuis werd de nieuwe sponsorovereenkomst getekend door Ronald Kamphuis, Jumbo Kamphuis Dalfsen en Edwin Smook, van het Loopfestijn. Beide partijen spraken hun tevredenheid uit over de verlengde samenwerking en keken vooruit naar de komende jaren vol sportieve hoogtepunten.

Edwin Smook, van Loopfestijn Dalfsen: “Wij zijn ontzettend blij met de hernieuwde steun van Jumbo voor de Kidsrun. Dankzij hun bijdrage kunnen we elk jaar weer een prachtig evenement neerzetten waar kinderen met veel plezier aan deelnemen. Het is geweldig om te zien hoe enthousiast de kinderen zijn en hoe ze genieten van het rennen. Samen met Jumbo kunnen we dit enthousiasme de komende drie jaar blijven aanwakkeren.”

Veilig evenement

De Kidsrun is een vast onderdeel van het jaarlijkse Loopfestijn Dalfsen en trekt ieder jaar vele jonge deelnemers. Met de ondersteuning van Jumbo kunnen de kinderen ook de komende jaren rekenen op een goed georganiseerd en veilig evenement, waar plezier en sportiviteit centraal staan. Inschrijven is inmiddels mogelijk.

www.loopfestijndalfsen.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.