Jongens St. Cyriacus winnen regiofinale schoolhandbal

0278475_schoolhandbalraalte.jpg

HOONHORST – Bij de regiofinales schoolhandbal op 15 mei in Raalte ging het jongensteam van de St. Cyriacus basisschool uit Hoonhorst er met de winst vandoor. Op zaterdag 8 juni a.s. komen ze uit op het NK Schoolhandbal in Arnhem.

Na winst van het Dalfser schoolhandbaltoernooi op 20 maart j.l. mocht het jongensteam van de St. Cyriacus basisschool uit Hoonhorst aantreden op de regiofinale schoolhandbal in Raalte. De poulewedstrijden waren pittig. Toch lukte het de jongens, die nauwelijks ervaring hadden met handbal, om de finale te halen. Hier overtroffen de spelers zichzelf en werd er relatief eenvoudig gewonnen met 4-2 van basisschool De Zevensprong uit Dronten. Raalter Wethouder Ben Nijboer reikte een de beker uit aan de dolenthousiaste groep 7 en 8 uit Hoonhorst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.