Jeugdviswedstrijden in Ommen weer van start

0278403_0201850Jeugdvissen.jpg

OMMEN – HSV de Rietvoorn houdt ook dit jaar weer de jeugdviswedstrijden. Belangstellende jongeren die van vissen houden of dit graag willen leren, zijn van harte welkom. Deelname is geheel gratis en voor de winnaars zijn er mooie geldprijzen en bekers te winnen. De eerste wedstrijd vindt plaats op donderdagavond 30 mei bij de grote vijver in de woonwijk Alteveer. Voor 18.30 uur komen de vissers bij elkaar om te loten en te vissen (90 min). Meer informatie is te vinden op de website.

https://ommen.mijnhengelsportvereniging.nl

Foto: Archief

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.