Inschrijving voor Datrion Dalfsen geopend

0277915_Dalfsen.jpg

DALFSEN – Datrion is hét evenement voor sportievelingen die houden van een uitdaging en willen deelnemen aan zowel de Wandel3daagse, de Fiets3daagse en de Zwem4daagse in Dalfsen. Het is een (sportieve) traditie in Dalfsen die jaarlijks meer dan driehonderd deelnemers telt. Zij kunnen kiezen om één, twee of drie dagen aan elke activiteit mee te doen.

De Wandel3daagse is gepland op 5, 6 en 7 juni (start om 18.00 uur op het Kerkplein Dalfsen); de Fiets3daagse op 17, 18 en 19 juni (start om 18.00 uur bij het clubgebouw van Toerclub Dalfsen); de Zwem4daagse op 25, 26, 27 en 28 juni (start vanaf 16.00 uur in Zwembad Gerner).
Iedereen vanaf 6 jaar die meedoet, ontvangt een bronzen, zilveren of gouden medaille. Welke medaille de deelnemers krijgen is afhankelijk van het aantal dagen ze meedoen aan elk onderdeel: brons voor elk onderdeel één dag; zilver voor elk onderdeel twee dagen en goud voor elk onderdeel drie dagen.
Aan het eind van de Datrion krijgen de deelnemers de medailles uitgereikt door het college van (kinder)burgemeester en wethouders. Deze feestelijke uitreiking vindt plaats op woensdag 3 juli om 19.30 uur in de Trefkoele in Dalfsen.
Deelname aan de Datrion is gratis. Aan deelname aan de Wandel3daagse, Fiets3daagse en Zwem4daagse zijn wel kosten verbonden. Inschrijving voor de Datrion kan tot en met 31 mei 2024 via www.kerngezonddalfsen.nl. Let op! Naast de aanmelding voor de Datrion, moeten deelnemers zich ook voor de afzonderlijke evenementen apart aanmelden. Hulp nodig of vragen? Stuur een e-mail met de gegevens (voor- en achternaam, leeftijd, brons/zilver/goud) naar: datrion@dalfsen.nl.

Kader met raster: KabouterDatrion

Speciaal voor kleuters van 4 en 5 jaar is er de KabouterDatrion op 6, 18 en 26 juni met een aangepast parcours en kortere afstanden (zwemdiploma niet verplicht). Kinderen krijgen een gouden medaille als ze aan elk onderdeel één dag meedoen.

Foto Paul Scholten

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.