Informatiebijeenkomst Europese Verkiezingen

0278937_Verkiezing_Europees_Parlement.jpg

DALFSEN – Donderdag 6 juni zijn de Europese Parlementsverkiezingen. Ieders stem telt, maar stemmen kan best ingewikkeld zijn. Wat doet het Europese Parlement? Welke onderwerpen spelen er en hoe denken verschillende partijen hierover? Tijdens een bijeenkomst in de bibliotheek op 3 juni van 19.30 to 21.00 uur komen alle vragen voorbij. Na deze avond zijn de deelnemers goed voorbereid op de Europese verkiezingen. De bijeenkomst is gratis bij te wonen. Aanmelden is noodzakelijk en dit is mogelijk via de agenda op de website

www.bibliotheekdalfsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.