Gratis kennismaken met mindfulness

OMMEN – Impluz biedt vanaf dinsdag 25 juni een kennismakingstraining mindfulness aan in Ommen. Inwoners van de gemeente Ommen mogen gratis mee doen.

De training is bedoeld voor volwassenen die last hebben van stress, spanning, somberheid, piekeren, concentratieproblemen en/of gejaagdheid. Ze leren hoe mindfulness kan helpen om spanning te verminderen en meer met de gedachten aanwezig te zijn in het hier en nu. “Behalve het verminderen van stress, kan mindfulness ook leiden tot een hogere kwaliteit van leven en het gevoel meer grip op je leven te hebben”, zo laat Impluz weten.

De training is gepland op de dinsdagen 25 juni en 2, 9, en 16 juli, telkens van 19.00 tot 21.00 uur in het Buurthuis Ommerkanaal aan het Ommerkanaal West 22 in Ommen. Voor meer informatie en aanmelding zie www.impluz.nl (zoek op ‘kennis’). Voor vragen bel: 088-4780128 of mail: info@impluz.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.