Gratis cursus in teken van internetfraude in Ommen

OMMEN – In Nederland kregen vorig jaar 2,2 miljoen mensen te maken met internetfraude. Denk daarbij aan een (Whatsapp-)bericht, mail of telefoontje van een crimineel die zich voordoet als een bekende, of bijvoorbeeld als de bank.

Wil je leren hoe je hier zo veilig mogelijk mee omgaat? Neem dan deel aan de gratis cursus Fraude herkennen en voorkomen van de Bibliotheek Salland in Ommen. In de cursus leer je over de verschillende soorten fraude en wat je hier tegen kan doen. Verder leer je ook wat je moet doen als je toch slachtoffer bent geworden. De cursus bestaat uit twee dagdelen: 15 mei en 22 mei van 14.00 – 16.00 uur. De cursus is gratis en je hoeft geen lid van de bibliotheek te zijn om deel te nemen. Opgave via www.bibliotheeksalland.nl/fraude.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.