Gespreksochtend in bieb Dalfsen over digitaal burgerschap

DALFSEN – Bibliotheek Dalfsen verzorgt op vrijdag 17 mei een gespreksochtend over digitaal burgerschap. Het gaat daarbij om de vaardigheden die je nodig hebt om bewust en verantwoord met het internet, (sociale) media en met medeburgers om te gaan.

Bibliotheek Salland hoort graag de gedachten, zorgen en ervaringen van de bezoekers. Die worden gebruikt als input voor het opzetten van activiteiten rondom digitaal burgerschap. Aanvang is om 10.15 uur. Alle geïnteresseerden zijn welkom. De koffie en thee staan klaar. Voor meer informatie en/of aanmelding neem contact op met: Erika de Weerd, e-mail: e.deweerd@bibliotheekdalfsen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.