Gemeenteraad nodigt inwoners uit voor open gesprek

0278413_Gemeentehuis_Dalfsen1.jpg

HOONHORST – De gemeenteraad nodigt inwoners van de gemeente Dalfsen uit voor een open gesprek. Inwoners kunnen hun stem laten horen en direct in gesprek gaan met de vertegenwoordigers. De avond vindt plaats in Zaal Kappers, het begint om 19.00 uur. Of het nu gaat over lokale kwesties die momenteel op de agenda van de gemeenteraad staan, of bredere onderwerpen zoals duurzaamheid, wonen, sport, recreatie, verkeer en mobiliteit, alle onderwerpen zijn welkom tijdens dit interactieve forum. Aanmelden is niet noodzakelijk. Bij aankomst staat er een kop koffie of thee klaar. Meer informatie is te lezen op de website of neem contact op met de griffie via: griffie@dalfsen.nl.

www.gemeenteraaddalfsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.